DU`Razelles utstillingsresultater

Som skrevet under Junitas utstillingsresultater, har jeg aldri vært spesielt interessert i hundeutstillinger, men ting kan endre seg med tiden..

 

Det har blitt noen turer med Junita, og nå ser det ut til at vi (-les: mor i huset 😆 ) har blitt litt hekta likevel.

Så lenge Razelle synes det er gøy å løpe i ringen, og så lenge jeg synes det er gøy selv, kommer vi nok til å fortsette litt med dette, itillegg til de andre aktivitetene vi tenker å bli med på.

 

Razelle hadde sin utstillingsdebut i Mosjøen som 4 måneder gammel, den 13. og 14.august, og ble BIR- valp på begge utstillingene. Dette var også første gangen jeg stilte valp på en utstilling, så dette var nytt for oss begge to. Det blir litt prøving og feiling, men hva gjør vel det. Vi gjør så godt vi kan, og vokser med det! Men så det er sagt, både Razelles mamma og pappa er Norsk Svensk utstillingschampion, så hun har litt å «leve opp» til.

Vi gleder oss til en ny runde i og utenfor utstillingsringen, og håper på mange trivelige turer rundt omkring. Det er tross alt det sosiale som teller mest, iallefall for oss!

 

På denne siden, kan dere lese mer om Razelles utstillingsresultater og kritikker. Bloggen vil mest sannsynlig bli oppdatert etter hver utstilling, og bilder vil komme i galleriet!

 

Ønsk oss gjerne lykke til i bloggen eller gjesteboka når vi skal til pers…… 😆 😆

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *