Hvem er vi?

forbordsfjellet-alle

Min samboer Petter, våre to barn Stian og Silje, Anne-Liss, pyreneerhundene du’Razellen og valpen Benita.
Vi er en svært dyreglad familie,  som alltid har vært bitt av hundebasillen. Barna er vokst opp med hund/hunder og andre dyr i huset. Hund er en kjempegøy og givende hobby, og barna ser ut til å arve hundegalskapen de også, heldigvis!!
– Sannheten er vel sikkert egentlig at de ikke har noe valg ;o)

 

omoss1

23 Juli 2009

Vi har selv fått erfare at hund er terapi for sjelen, og nyter godt av denne herlige terapien i hverdagen, med turer i skog og mark, rolige kosedager og koselig samvær med andre hunder og hundevenner.
Huset er alltid åpent for en hundeprat, og flere firbente venner er ofte på besøk- uansett rase ;o) Om dagen er mørk og grå og hverdagen ikke er så lett, så kommer alltid hunden og gjør alt for at du skal bli glad og i godt humør igjen- og det går hver eneste gang! Er det noe rart de kalles menneskets beste venn???

 

omoss2

Siden jeg var 7 år, har jeg alltid drømt om å ha et valpekull selv. Oppleve fødsel, valpetiden og følge opp hvert enkelt individs utvikling. Jeg skrev stiler og historier på skolen om dette og ble vel etterhvert lærerens mareritt da temaet gikk igjen i alle mulige former og språk. Jeg håper etterhvert drømmen blir en realitet.

 

 

 

glad i hund

Vi fikk i september 2008 godkjent vårt eget kennelnavn, PyrNita’s.

PyrNita’s betydning, er rett og slett en sammensetning av rasen og vår aller første pyreneerhund Junita- altså PYR-(JU)Nita, som for oss betyr svært mye.

Vi har ingen planer om å oppdrette stort. Vi skal i første omgang prøve oss på et kull, om forholdene og foreldredyr ligger til rette for det.

Vi har med fire forsøk prøvd å få et kull på Junita. Dessverre har dette vært mislykket, og hun er nå pensjonert. Det ville seg ikke for oss. Det å være førstegangsoppdrettere var slettes ikke så enkelt og det er ikke en selvfølge at alt skal klaffe. Nå håper vi etterhvert at vår kjære du`Razelle kan gi oss vårt første kull. Vi har bestemt oss for hannhund, og når alt ligger til rette for det, vil vi informere om vårt planlagte parring. Vi mener disse foreldredyrene er en perfekt kombinasjon, og har stor tro på at dette vil gi flotte avkom.

Forhåpentligvis vil drømmen gå i oppfyllelse.

En vakker dag….

Kunne du tenkt deg å kjøpe valp av oss, eller vite mer om våre planer og fremtidstanker om valpekull? Ta gjerne kontakt!