Om oss

Velkommen til en dyreglad familie. 🙂

Her er i huset er barna blitt vant til å omgås alle slags dyr. De er tidlig blitt lært opp til å vise omsorg, respekt og glede for dyrene. Nå i voksen alder, har de stor glede av denne viktige erfaringen. Dyr har vært terapi for oss alle, og vi har mye å være takknemlig for ovenfor våre kjære dyrevenner.

Vi kaller våre firbente familiemedlemmer, for våre «lykkepiller». Det er nettopp det de er, lykkepillene våre- verdens aller beste medisin.  

På denne menyen finner du en liten presentasjon om oss som står bak denne siden og litt om noe av det vi driver med om dagene.

Det er ikke å legge skjul på at hund og foto tar det aller meste av fritiden. En utrolig innholdsrik og energigivende hobby.

Her kan du lese litt om erfaringene vi har gjort oss med hund. Erfaringer som er samlet opp igjennom årene som aktiv hundeeier.

Her finner du minneord om våre kjære følgesvenner som har betydd svært mye for oss igjennom mange fine år, og som i dag finnes godt gjemt i våre hjerter.

Tiden med dyr rundt oss er en stor berikelse, enten de er store eller små. Flotte og dype spor setter de uansett type, rase og størrelse.

Har du lyst til å kontakte oss, så finner du en e-post adressen du treffer oss på her. For å hindre uønsket, automatisk «spam» i innboksen vår, kommer du derfor ikke direkte til e-post programmet når du trykker her. Du må selv skrive inn adressen vår i din post til oss.

Du kan også finne oss på Facebook eller følge oss på Instagram.

Håper vi hører fra deg!