Malvik Fotoklubb

Tidlig på høsten 2012, ble jeg kontaktet av en person i kommunen min som hadde sett mange av mine bilder, både på trykk i aviser og på min hjemmeside. Jeg ble fortalt at det var planer om oppstart av en fotoklubb i området, og at de gjerne ville ha meg med på laget.

Jeg lot meg ikke be to ganger, for dette er jo noe jeg alltid har brent for.  Det er gøy å møte likesinnede fotovenner, og det er et meget godt miljø i klubben. Vi har utrettet mye på kort tid, og mer blir det fremover. Her kan du lese mer om klubben vår:

logo2mf

Den 27.oktober 2012, møttes en gjeng med foto som felles interesse, til et uformelt møte på

Perla Cafe i Malvik kommune.

Praten gikk livlig, og alle sammen var svært enige; vi ønsket oss et treffsted. Et sted for å dyrke en kjær og felles hobby, nemlig fotografering. Dette møtet ble derfor begynnelsen på nye Malvik Fotoklubb.

MFK’s formålsparagraf: «Klubbens formål er å ivareta og fremme medlemmenes fotointeresse, samt å skape et godt og positivt fotomiljø i kommunen. Øke medlemmenes kunnskap om foto, og se gleden med denne hobbyen. Klubben er ment å være et sosialt treffsted, der alle kan ha det hyggelig i møte med andre likesinnede, uansett hvilke nivå man er på innenfor feltet

Siden stiftelsesdagen har klubben vår vokst raskt. Vi har hatt medlemsmøter hver måned siden siden starten, med spennende temaer og foredrag. Se vår hjemmeside og facebook for oppdatert møtekalender og eventuelle endringer.

Medlemmer oppfordres til å sende inn bilder til «månedens tema». Dette er et tema som varierer fra gang til gang. Dette ser ut til å inspirere og vekke fotogleden hos medlemmene. Bildene blir vist frem på storskjerm (lerret) på møtene, og lagt ut på en lukket medlemsside på Facebook. Alle kan her komme med konstruktive tilbakemeldinger til de innsendte bidragene. Dette er selvsagt frivillig, men et tilbud til alle og kanskje en hjelp på veien til å utvikle seg selv videre som amatørfotograf. 

I tillegg til medlemsmøtene, har vi jevnlige fototreff rundt omkring i nærområdet. Her kan alle komme med tips til steder vi kan dra og hva vi skal jobbe med. Vi legger stor vekt på det sosiale i klubben. Hvilket fotoutstyr man har, spiller ingen rolle. Det viktigste er at man har glede av fotografering og at man inspirerer og lærer av hverandre.

Vi har flere ivrige juniorer i gruppa vår. Vi arbeider med å etablere en egen juniorgruppe i klubben. Inntil dette skjer, gjør vi vårt beste for at disse skal få delta på spennende aktiviteter og praktiske oppgaver.

logo mf

Malvik Fotoklubbs medlemmer blir automatisk medlemmer i NSFF – Norsk Selskap For Fotografi. Dette er Norges største organisasjon for aktive amatørfotografer og har ca 4 100 medlemmer fordelt på 118 klubber. Dette gir våre medlemmer mange gode fordeler.

Vi har også vært så heldige å få Japan Photo som samarbeidspartner, noe som vil gi alle betalende medlemmer en rekke fordeler. De sponser bilder til utstillingene våre og vil være behjelpelige med det aller meste innen kurs og foredrag innen en rekke temaer.

Som medlem i Malvik Fotoklubb, vil du bla. få alle kurs til halv pris (inkludert en verdisjekk pålydende 349,- på Min CEWE fotobok).

I tillegg gir de 15% rabatt på alle bildeprodukter, og nettpris på alt av optikk og tilbehør.

Synes DU dette høres spennende ut, og ivrer etter å starte opp med hobbyen din igjen sammen med likesinnede?

Vil du bli medlem eller vite mer om oss?

Se vår hjemmeside: www.malvikfotoklubb.no

Lik oss gjerne på Facebook; https://www.facebook.com/MalvikFotoklubb

Eller kontakt oss på e-post: malvik.fotoklubb@gmail.com

Du kan støtte oss via Grasrotandelen:
SMS: Send GRASROTANDELEN 999637841 til 2020 (tjenesten er gratis).

KOM Å BLI MED I ET GIVENDE FOTOMILJØ!

MALVIK FOTOKLUBB,

Organisasjonsnummer 999 637 841

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *