Gatehunder fra Romania

Gatehunder fra Romania.

Du har sikkert lagt merke til de, eller er du en av dem som går forbi når du er på ferie, og later som at du ikke har sett de?? Er du en av de som aldri klarer å glemme sorgen og smertet i en firbents venns ansikt og bedende kroppsspråk?? Er du en av de som ikke får sove om natten, fordi du ikke kan glemme et bedende ansikt?? Nå har du mulighet til å hjelpe, er du med??


Jeg, Alice, startet denne gruppen med et ønske om å hjelpe hjemløse hunder, samt spre informasjon om gatehunders dårlige levekår og måter man kan hjelpe til på. Jeg kom raskt i kontakt med flere med samme ønsket.
I dag er vi tre damer som brenner for å hjelpe gatehundene, vi fungerer som mellomledd for Rolda (Romanian League in Defense of Animals) og nye de hundeeierene her i Norge.

Noen av hundene kommer til Norge etter spesifikke ønsker fra de som vil adoptere, mens andre blir tatt i fosterhjem av oss selv, for så å adopteres videre i Norge.
Fram til nå er ca 10 hunder fra Romania kommet til Norge, og flere er på vei. Vi er i skrivende stund, 137 medlemmer i gruppen.
Vi jobber tett sammen med Rolda  og Roldas grunnlegger og daglig leder, Dana Costin, som er en ildsjel med sterke følelser for dyrs rettigheter.
Rolda har i dag to hundesheltere, og rundt 500/600 hunder som daglig skal ha mat og stell.
Alle hundene blir kastrert/sterilisert, og de som egner seg for adopsjon blir også vaksinert og chippet.
Mange av hundene settes ut på gaten igjen, men kun etter kastrering/sterilisering, dette for å bremse utviklingen av eierløse hunder.
Pr i dag er det rundt 3 millioner løshunder i Romania. Mange av disse er blitt forlatt/kastet ut av tidligere eier.


For de som ikke selv kan ta til seg en hund, men gjerne ønsker å hjelpe, gi gjerne et pengebidrag til Rolda. Pengene går til en god sak.
Rolda har også en ønskeliste over ting de trenger, denne ønskelisten kan du se på Rolda sin side.

Organisasjonen adopterer også hunder til bl.a Nederland, Tyskland, England og USA.


E-post til Gatehunder fra Romania:

alwetwinny@hotmail.com

Link til Rolda:

http://www.rolda.org/

Link til Gatehunder fra Romania:

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Gatehunder-fra-Romania/181080878598834

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *