Familiens minnebok

ER DU GLAD I Å SAMLE PÅ MINNER???

I 1999 kom jeg plutselig over den helt perfekte og geniale gaven til meg selv og familien i en bokhandel.

Den var bare så perfekt at den ga meg GÅSEHUD nedover ryggen. Boken «Familiens minnebok fra år 2000» illustrert av Mona Lærum.

Jeg har alltid likt Lærums illustrasjoner, samtidig har jeg jo alltid likt å klippe og lime, samle historier, gjøremål og koselige minner. Boken var mildt sagt PERFEKT for meg. Jeg startet mitt prosjekt med en gang anledningen bydde seg, og resultatet er nå en hel fullskrevet bok, med mange bilder , avisutklipp, fødselsdagshilsninger som har stått i aviser og blader, barnas dikt og tegninger, kvitteringer som er gøyale å samle på og andre koselige minner.

En bok jeg har brukt 15 år på å lage og som er svært verdifull for meg og hele familien min. Jeg ble faktisk så lei meg når boken var fullskrevet, at jeg satte himmel og jord i bevegelse for å få meg en ny. (Den var nemlig borte fra markedet i flere år før den kom tilbake igjen)

Boken er bygd opp med familiens slektstre, fødselsdags- og merkedager, masser av plass til å skrive litt om hver årstid, samt lime inn årets hyggeligste bilder.

For ikke å snakke om alle de fantastisk flotte illustrasjonene som Lærum har laget.

Er du glad i å samle familiens minner, er denne boken et stort «MÅ HA» bok-

Løp å kjøp, eller bestill på nettet.

Den nye boken er gul, og ser slik ut:

 

 

 

 

 

«Familiens minnebok»

Illustratør Mona Lærum, Rødskog Art AS ,  ISBN 82-994754-1-4

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *