Linker

Her finner du linker til forskjellige hjemmesider på nettet. Vi har dessverre ikke mulighet til å følge med på hva disse skriver om til enhver tid, og ønsker derfor tilbakemelding om det finnes stoff på disse sidene som vi ikke bør publisere via vår egen hjemmeside.  Vi legger til at vi ikke er ansvarlig for innholdet til det stoffet som det evnt her er linket til.

Det er også muligheter for at noen hjemmesider har endret adresse eller blitt slettet etter at vi har lagt til den på vår side. Igjen håper vi at du kan gi oss et hint om noe er galt. Din hjelp betyr svært mye, tusen takk!

🙄

Hvis du har en hjemmeside, og vil linke til vår hjemmeside, setter vi umåtelig stor pris på dette. 🙂 Bruk vår webadresse eller vårt banner som du finner på denne siden. Vil du vi skal linke din side til vår, send oss en e-post med adressen til siden din.Det forutsetter selvfølgelig at din side ikke inneholder ting vi ikke vil være bekjent med, eller som blir sett på som støtende av oss og våre lesere/ gjester.

Vi fraskriver oss alt ansvar for innhold på disse sidene. Finner du noe useriøst/støtende/skadelig/ulovlig setter vi pris på tips, slik at disse vil bli fjernet.
Er det noen linker vi burde ha med, tips oss.
Legg oss gjerne til i dine linker.

 

LOKALT:

NYTTIG Å VITE:

NORSKE PYRENEERHUNDSIDER:

UTENLANDSKE PYRENEERHUNDSIDER:

PYRENEERHUNDKLUBBER:

DYREHELSE:

DYREVELFERD:

LOVER & FORSKRIFTER:

HUNDESIDER/ KENNEL & PRIVATPERSONER:

HUNDESIDER/ FIRMA & KLUBBER:

DIVERSE ANDRE LINKER: