I våre hjerter

Her vil vi skrive litt om våre kjære firbente følgesvenner og andre kjære små kjæledyr som har vært i familien eller hos nære venner og familie og som dessverre ikke er blandt oss lengre..

Utrolig hvor dype spor slike herlige små dyrevenner setter, enten de er små og gjør lite av seg eller litt større og gjør mye av seg, enten de har vinger og fjær, eller pels. Høyt elsket er de iallefall, godt tatt vare på blir de her i huset uansett størrelse. 😮 En ting er felles, det er så UFATTELIG trist når de blir borte, og tomheten etter de har reist, er veldig stor, både for barn og voksne. Men EN ting vet vi, vi har iallefallstelt dyrene våre godt i den hellige tiden vi har blitt beriket med å være dens lykkelige eier, og alle dyra har gitt oss masse, på sine egne måter!! Gleden med dette, gjør livet med kjæledyrene mere verdifullt å leve… Så NYT tiden dere har sammen!

To dikt jeg leste en gang når jeg var aktiv med dyrevernsarbeid, har satt seg meget godt fast til hjertet mitt. Det ene heter regnbuebroen, og det andre  var om «min venn». De har rørt meg virkelig og har vært med meg siden. De står i årsdagboken min hvert år, for å minne meg på hvor heldig jeg er, og at vi en gang i fremtiden kanskje møtes og holder like godt av hverandre når den tid kommer også:

blomstrose 

<3<3<3<3<3 

» Den er din venn, din partner, din forsvarer, din hund.
Du er dens liv, dens kjærlighet, dens herre.
Den vil være din, trofast og sann, til sitt siste hjerteslag.
Du skylder den å vise deg verdig en slik hengivenhet»
 «ukjent forfatter»
<3<3<3<3<3
«En hund åpner ditt hjerte for glede og kameratskap- og for sorg»
Pam Brown f. 1928

Du kan lese mer om våre sårt savnede dyrevenner på egne menysider.