«SHERRY»

ALLTID I MITT HJERTE……………………………….

TIL MINNE OM «SHERRY»!

Sherry kom inn i livet mitt når jeg var rundt 7 år gammel.Hun var en herlig schæferhund.

Sherry var en herlig følgesvenn for meg i mine barneår. Gleden av å vokse opp med hund var for meg meget stor, og betydde svært mye for meg og selvsikkerheten min. Hun var en herlig støttespiller i en ganske vanskelig tid og var for meg en klippe jeg alltid kunne støtte meg til.

Sherry fulgte meg uansett hvor jeg gikk, og når mine foresatte ikke igjennomskuet meg, lå hun i senga mi, og latet fint som ingenting når de kom inn på rommet, for så å hoppe opp i senga igjen etter at døra var lukket. En meget smart frøken med andre ord.

Hun møtte meg alltid logrende innenfor døra når jeg kom hjem fra skolen, eller om jeg hadde vært ute en tur uten henne. Det var alltid stor glede, og vi støttet hverandre, vi to. Innimellom smatt hun ut å møtte meg på veien også, for hun merket alltid at jeg var på tur hjem. I en vanskelig periode, var det godt å ha en trygg og god firbent venn og ty til. Hun lyttet bestandig, med hodet på snei og var virkelig verdens beste venn.

Turene med bestefar og Sherry vil alltid være i mitt hjerte. Vi koset oss sånn sammen, vi tre. Alltid herlig på tur, uansett vær og føre. Både på ski og på føttene.

Sherry var min kjære følgesvenn i ca 8 år. Tusen takk for alt kjære Sherry! Uten deg hadde alt vært så mye vanskeligere å takle. Du var klippen min og en stor del av meg og vil alltid være det!

Du vil ALLTID være i mitt hjerte……………………………………..