Gjestebok

Hei kjære gjest!
Det er flott å se på de jevnlige statistikkene vi får over vår hjemmeside. Dessverre er det ikke like mange besøkende som surfer innom gjesteboken og legger igjen et poteavtrykk der. Vi setter umåtelig stor pris på at du har brukt av din verdifulle tid til å titte på vår hjemmeside. Vi håper du har likt litt av det du har sett eller lest og at du har et par minutter ekstra tid til å legge igjen et aldri så lite avtrykk her i gjesteboka vår.
[comment-guestbook]

26 tanke på “Gjestebok

 1. Heisann, har vært innom å tittet litt på bloggen din, mye å se igjennom :). Jeg fikk tilsendt link til denne siden, da jeg måtte avlive min 13 år gamle Golden Retriever, på fredag. Så forferdelig trist, hun var virkelig et familiemedlem og var så utrolig snill, men på slutten hadde hun mye vondt, så jeg vet jeg gjorde det rette. Men en venninne av meg, som vet at både hund og jeg var veldig knyttet til hverandre, sendte linken til disse fantastiske flotte ordene fra ukjent forfatter : «Regnbuebroen». Det er så nydelig skrevet <3.

 2. Heisann,
  Så koselig at du tar deg tid til å titte innom på hjemmesiden min, og ikke minst takk for at du tok deg tid til å skrive i gjesteboka mi.
  Jeg har hatt det litt travelt i det siste, så gjesteboka har jeg helt glemt å sjekke, så beklager at du ikke har fått svar før nå.. Håpes vi treffes engang jeg også, alltid trivelig med hundevenner. Følg med i kalenderen min, kanskje treffes vi på en utstilling engang i 2015? Klem tilbake!

 3. Heia!!!
  Alltid tid til overs, alltid koselig med trivelige folk, og litt kulde gjør bare godt- når man kommer inn i varmen igjen <3

 4. Takk for din tid på torsdag, selv om du var kald, og de to søstrene du var sammen med beg å bli utålmodig.

 5. Hei

  Takk for at jeg fikk hilse på deres to firbeinte venner i dag på torget på Stjørdal. Måtte inn på nett å finne dere!!

  Hilsen fra Anne-Berit som har en Ridgeback.

  1. Heisann Anne-Berit!
   Tusen takk for at du har tatt deg tid til å finne oss på nett, setter stor pris på det, og du fant oss :)))
   Det var kjempekoselig og hilse på deg, synd du ikke hadde «Nala»(?) med…. Ridgeback er en flott rase…. Tusen takk for at du hjalp oss i vår sosiale trening på torvet i Stjørdal, vi trenger alltid noen som har god tid, og som kan hilse på hundene på en flott og gjennomtenkt måte når vi er ute å sosialiserer, og det er alltid trivelig med en hundeprat (Som gjerne tar helt av i perioder ;O) Ønsker dere en fin sommer videre!

  1. Hei Eli!!
   Takk for at du har tatt deg tid til å besøke hjemmesiden og bloggen min, kjempeglad for det!! Joda, selvsagt skal jeg legge ut bilder av flotte Leo, jeg bare ligger litt langt etter med blogginga mi, men nå er jeg straks i rute igjen, og Leo kommer… Følg med!
   Det var kjempekos å prate med deg og hilse på den flotteste schæferen jeg har sett på lenge, håper vi treffes igjen! Gi Leo en goooood kos fra oss!!

   1. Åh! Nydelige bilder du la ut fra vi møttes i hundeparken:) flink fotograf, selv om det «bare» var med mobilen.
    Kosen til Leo er overgitt, og vi gleder oss til plutselig å se dere igjen;)

    1. Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding, og for at du kom tilbake igjen <3 Setter stor pris på det! Elsker jo å ta bilder da vettu ;O)))
     Håper vi sees igjen, om du er på facebook, så legg meg gjerne til, så kan vi gjerne avtale et møte.... ;O)

 6. Er så imponert både over ditt positive vesen samt masse flotte innlegg både skriftlige og billedlige.
  Fortsett med det :o)

  1. Heisann Mette, og tusen takk for at du tar deg tid til å besøke siden min og se på bildene mine. Utrolig koselig, og veldig givende med tilbakemeldinger :O) Takk :O))) Har jo skrivekløe, hundegalskap og et snev av fotomani, så det kommer nok mer ;O))

  1. Heisann du!
   Så utrolig koselig at du er på besøk, hjertelig velkommen tilbake igjen !

   Klem til deg 🙂

 7. Hallo Anne-Liss! En liten hilsen i natten til deg. Det blir gjerne sene nattetimer i min skribenttilværelse, så da tenkte jeg at jeg kunne jo skrive en hilsen til deg også. Veldig fin side du har, jeg lar meg stadig imponere av de flotte hundebildene dine. Stå på:-) Klem fra Gro Jeanette.

  1. Heisann Gro Jeanette,
   Tusen takk for besøket og tusen hjertelig takk for kjempehyggelige tilbakemeldinger, det varmer 🙂 Så koselig at du tar degtid til å se på siden min, koselig! Velkommen tilbake ved en senere anledning 🙂
   Stor klem tilbake <3

  1. Åhhhhhh, Så koselig sagt kjære Samra!! Tusen takk for flotte ord- og hjertelig velkommen tilbake på besøk!!

 8. Hei Ann-Cathrin!
  Så koselig at du stakk innom, og så utrolig koselig at du legger igjen en hilsen om bloggen min! Tusen takk!!
  Håper du tar turen tilbake også ;O)) Alltid koselig med besøk!

 9. Heisann folkens!!!
  Vi SER at det er mye aktivitet på siden vår, og at flere er innom gjesteboka. Etter at de to gamle gjestebøkern ble sletta, er det så stusselig her inne.

  Kanskje DU kan ta deg tid til å skrive noen ord når du først er her inne. Slik det er nå, får vi flest tilbakemeldinger på Facebook ;O)))

  Jeg gleder meg til å lese ;O))

 10. Heisann Yashar og Leo,
  Takk for koselig hundeprat. Håper Leo og Razelle møtes til mere lek i parken …Bilder kommer….

 11. Takk for koslig tur på lade hundepark 🙂 Vi gleder oss til å se bildene!
  Hilsen Yashar og Leo 🙂

 12. Heisann 🙂 Takk for hyggelig hilsen!

  Bare hyggelig hvis du vil ha meg på linkesiden din, har lagt din inn hos meg nå. Mye flotte bilder å finne her, skal se mer i morgen. Supert at du fant meg, for jeg glemte å lagre nettsiden din når jeg var innom her sist 🙂

  Ha en fin natt.

  Hilsen Rune

 13. Heisann alle sammen, håper dere alle tar dere tid til å skrive noe ord, kjekt med både ris og ros, evt. forslag til endringer.

  Mvh
  Petter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *