På miljøtrening

I dag fikk Benita bli med på miljøtrening i regi av SAHD ihund på Stjørdal. Utrolig gøy og veldig inspirerende. Hun er en årvåken og kvikk hund å jobbe med, og så utrolig flink og tålmodig.

Så mye spennende å følge med på og så mye man må konsentrere seg om. Ikke lett å være «liten» og veldig nyskjerrig. Så skal vi samtidig trene på å passere andre hunder og eiere. Heldigvis har mamsen veldig masse spennende godbiter å lokke med, da er det heldigvis litt enklere å følge med på det vi skal jobbe med.

Så utrolig mye å følge med på overalt. Syklister, joggere, unger som spiller fotball, biler, sykkelvogner, masse lyder,  rulleski…. det er en hel verden med spennende ting, overalt, så skal man liksom prøve å konsentrere seg 😂

Når man ser og opplever så mye spennende, så skal man liksom ha «kontakt» også… ganske så slitsomt, egentlig, men må jo gjøre så godt man kan for å få litt ekstra gode godbiter! Akkurat når det ble kjempegøy, så var det tid for ROtrening!

Så himla kjedelig!!

14 hunder og 12 eiere på miljøtrening i dag! Ikke rart man blir fort sliten med så mange og med så mye ting som skjer overalt!

Men sånn er det! Skal mamsen bli flink, så må hun trenes.. og ikke minst miljøtrenes! 😂 Det er først da vi blir en god ekvipasje, sammen!

Trur vi gleder oss til neste gang også! 😀👍

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *